23.52 HOME AGAIN

Haaj. En vecka har gått, redan. Allt har varit amazing och bättre gäng kunde det inte ha varit. Riktigt hårda debatter, massa veton & grymma festligheter. Över min förväntan och shit vad nöjd jag är. nu ska jag sova igen veckan som gått, eftersom det blev det som prioriterades bort i Lubeck. Adioz

14.19

Igår blev det käk och kaffe med tre sköna, som jag i övermorgon åker till Lübeck med. Är stressad och nervös, men såå taggad. Massa debatt, middagar och partybåt. Det här blir nice


H&M: FASHION AGAINST AIDS

Här är några favoriter ur FAA kollektionen som släpps i nästa vecka. Tyvärr är jag i Lubeck då, men hoppas att dom har ett H&M, så även jag kan få ta del av kollektionen. Den vita klänningen & bikinin & skortsen är nog det jag i första hand kommer slänga mig över. nam

14.29

jävla fucking idiot as.

16.14

Jaddå. Hon har köpt vita brallz & runda solglasögon. Vad hände?
Sitter för tillfället något yrvaken (powernap är värdelöst) & taggar till ett år (kanske två..) för gammal partymusik & Lubeck. Ska bli såå fett. Måste ju dock plugga nu, inför det. även ifall det känns lite stramt. Det är nog såhär det känns att ta överdos. Av plugg iaf.

14.54

Ifall jag trodde att jag visste vad stressad innebär förut, så hade jag nog fel. För NU, jävlar vad stressad jag är. Denna veckan kommer enbart bestå av plugg inför Lubeck (som är en en vecka). Och kostymshopping. Love.
Förvänta er inte att jag uppdaterar på ett tag (& om jag gör det: förvänta er inga glada inlägg. mer panikartade).

01.40

På hotellrum och lever loppan. Mycket trevligt, trots att vi är dödströtta sen inatt! En av de bästa kvällarna på länge, men helt otippat. Love


08.08 FREDAG 13

Woop fredag 13. Ska jävlas. För övrigt har denna veckan varit underbar, och innehållit fem lektioner. Haha how nice. Är dessutom färdig med de flesta kurserna! Happy. Bland annat vm är ett minne, och sjukaste lättnaden


22.16

Tisdag (fast indirekt måndag): Har bekräftat för Stridhen vad hon betyder för mig. Viktigt. Fikat med henne, Linda & John (som lite otippad trillade in & stannade en timma) & har tränat. Kroppen är helt mör & I love it. För övrigt har jag hårproblem, as usual. Blond, mörkt, blandat, dipped, långt, kort, kortkort? jobbigt va?

11.52

Holaa. Ja, vart tog lovet vägen? Känner att jag verkligen inte gjort någonting alls, vilket visserligen varit skönt. Har aldrig varit i sådant behov av att ligga för många timmar per dag och löka i en säng, och att vara ensam. Nu spenderas iaf min sista dag till att plugga: love. Om TVÅ veckor är jag på väg till Lübeck. Kände innan att jag stressade i onödan, men nej. Verkligen inte.

00.43

Ätit grym middag med la family ikväll och sedan ventilerat hos fia med henne & alissa. Känner mig fortfarande dödstrött & stressad så hade gärna tagit ytteligare en vecka med ledighet. Men nä. Imorgon ska det målas (panik på att leva i renoveringskaos), pluggas, träffa cassen & tränas. NU: Ringer (som förövrigt är typ världen bästa serie just nu).

13.09

Ja.. Så här såg det ut när jag vakna igår. Och ja.. Sådär såg jag ut när jag skulle hjälpa till. Fint


23.02 FAVPIC @ STHLM

Har börjat twittra för fulla muggar, och är därför lite mindre aktiv här. Twitter: mollezz
(Jag vet: mega geek) För övrigt kollar jag på Gladiator som går på teve, och funderar lite över ifall det är visuell poesi eller en film. Dem pratar typ i metaforer och leker fina. haha. nä, den är ju faktiskt grym. Love russsselll.
Adios

STORLEK 37?

Säljer HÄR skorna på bilden nedan. Skitsnygga, men passade tyvärr inte mig. Äkta skinn, storlek 37 & aldrig använda.
Sugen? Buda eller hör av diiig jaow

12.13

Idag blir det allt mycket att göra. Ska träffa jojje nu, och sedan vidare för att 1. äta sushi, 2. förmodligen åka till ängelholm. Ikväll var jag taggad på att dra till josse & LA, men hon var sjuk, så får lista ut något annat roligt.
Men nu ska jag rusa, ciao!

21.33

Cool video. Han växer fan hela tiden. Denna videon går liksom inte att ogilla. Annorlunda. Antar ni hört låten redan, och shit. As nytt & fettttt juuu. Nu ska jag chilla, mannen. ha deeet

0.18





"Some people say thats it's never to late. But the truth is- it's always to late."

16.33 MASTERPIECE

Slutsåld överallt. Trodde jag. Men jag fick tag i den sista på Väla. Nu ska den få fylla min garderob med kärlek och mig med vårkänslor.


18.39 KAFFE À LA KAJZ

Är två minuter ifrån stan, där jag och Kajsa ska sitta i regnet (?!) och dricka kaffe. Annars blir det nog bara att sova för mig ikväll, eftersom det inte blivit gjort ordentligt på länge.


13.47

Efter gårdagens campefest, firar vi nu att det är lov. Äntligen! Ska inleda det med att sova. Saknar att sova på riktigt! Annars har denna veckan varit jävligt bra. Massa skratt, flummande, fest och "vem vet mest" tävling. Wooooiip. Och plugg då, älskade gamla plugg.


RSS 2.0