11.17

Med tanke på gårdagens tragedier, är jag nu i Malmö. Haft en minst sagt spännande natt, med drömmar som verkar ha blandat ihop verkligheten med både önsketänkande och mardrömmar. hm.. Annars? Mjo, lite som att vara med i Robinson. I en lägenhet och springleggins och hoddie vad var jag hann packa med mig. Kan alltså inte gå ut, och är därför fast i lägenheten. what to say? hörs sen!

21.33

Västen från GT tillåts äntligen av vädret att börja använda.
Annars har dagen varit kaos & bäst på samma gång. Började med att jag på bussen spillde kaffe på joggingbrallsen som jag skulle ha på idrotten.. ljusgrå, med en kaffefläck bak, en fram. Folk på knutan fick sig ett gott skratt iaf..
Vidare trillade jag ner från soffan, slog bakhuvudet i en fönsterkarm. Satte mig på en stol, som plötsligt knäcks & rasar ihop (men eftersom ni undrar: det är lugnt, jag är oskadd!).
Efter ett traditionellt & efterlängtat pluggande i gungan, har jag iaf kommit hem (återigen oskadd) nu. Såå.. sova?

19.42

Undrar ifall man måste ge upp något helt & hållet, bara för man tvingas prioritera bort det. Känner så för tillfället. Kan inte låta bli att undra hur många gånger man valt fel. Jag tackade iaf ja till Lubeck, så åker om en månad.. har därför alltså återigen prioriterat framtiden före nuet, vännerna & tävlingssäsongen som jag verkligen är sen inpå..

16.37

Perfekta färgen från FACE


12.34 firar fredag

Då firar vi att det äntligen är fredag. Hur? Med mer plugg maybe..! Haha, blev iaf uttagen till ett internationellt rollspel som jag ännu inte vet om jag ska tacka ja till! Firar fredag först, bestämmer mig sen.. Ja det blir bra. Bildbomb från veckan ahjapp.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2370661/images/2012/pic_195247646.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2370661/images/2012/pic_195247656.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2370661/images/2012/pic_195247657.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2370661/images/2012/pic_195247756.jpg" class="image">


16.50

funderar på att för första gången skriva av mig på internet. fast nej.
Rollspelet är nu över, och jag tog hem pris (nu blir mamma stolt.. haha?).
Annars känns det så fruktansvärt konstigt efter varje rollspel. Tomt typ. Det är så intensivt i flera dagar & sen BANG: över. Ser fram emot lov & helg nu vartfall. Lär väl vara dödstrött ett par veckor framåt efter prestation och all intensitet. Jag kan i alla fall med all säkerhet säga nu att jag älskar argumentationer, rollspel, utrikespolitik, min delegation & inte lika mycket diplomati. shalom- nu ska jag gå & lägga mig.

17.26

Två dagars fn debatter är förbi och imorgon väntar det mest nervösa- gf. Har väl nästintill kört slut på argument, så får se hur det kommer gå, haha. Aja, det går bra nu och vi närmar oss påsklov. Cant wait!


15.51

Älskar min skola. Älskar fan varenda dag där. Nu ska jag på rollspel resten av veckan, och är redan lite smårädd hur mycket Stridh och jag se att prata om därefter.. Kaos


16.53

Bara några få dagar kvar till rollspelet och gissa om jag är taggad? Är tyvärr mer stressad än taggad- vilket resulterar i att jag är sjukt uppe i varv. Funderar starkt på en godis och filmkväll, för att iaf försöka varva ner. Lär väl dock inte bli så. Nu sitter jag iaf på tåget från Ängelholm. Mysig stad?! Awä.


16.48

Fredagsklubben samlad hos Cassie för scones och kaffe. Fast igår då. Så mycket kärlek.


07.09

EH hundra steg ifrån skolan. Hur nice blir inte detta?! Farligt.. Men nice.


14.35

Fikamys i hamnen med historiens bästa tjejs. Ska snart hem för att bli klar med några tal och oppositionen till VM-arbetena. Sorgligt att behöva plugga när solen lyser!


19.57

Nu har en grym helg passerat, som avslutades med att jag sov till klockan två idag. Helt galet.
Var en evighet sedan. Nu lyssas det på fulaste podcasten ever.. haha dör lite. Annars? Kommedag imorgon.. lär bli minst sagt spännande. Längtar dock tills på tisdag, då det blir UF-mässa i Malmö och sedan lite shopping och middagsmys med tjejsen. LOVE

23.57

tre veckor kvar. Femton dagar. Sen är det lov. Dock är lovet inte det mest efterlängtade, utan mer att efter dessa veckorna är det värsta plugget över (hoppas jag!?). Opponera och bli opponerad på. FN-rollspel. Inlämningar. Redovisningar. Engelska föredrag. Ytterligare uppgifter till VM. Idéskisser. Grafisk kommunikation deadline. hejdå, hörs om tre veckor

22.36

Jag lever! Ska bättra mig här..! Har dock sjukt schema fram till påsken.. Kaos. Btw får denna bilden mig att sakna att lyssna på switchfoot grymt mycket. Gamla och jäkligt bra tider känns dom igår igen.


07.29

Helgen har varit grym. Fredagen bestod av en sen träning och jajamys. Lördagen var sol, middag med Cassie och sen festligheter!


13.31

ska man? ja det ska man

11.31 SUNSHINE

Solen tittade fram i rättan tid (dvs efter vm). Känns såå bra. Taggar nu årets sista rollspel jag ska delta i. Nu- kaffe i solen hos Hanna!


23.27 LIVET BÖRJAR OM

VM är nu över. Kan inte beskriva känslan. Istället har flertalet GKprojekt dragits igång, & här är la resultat (dock inte färdig) på en av uppgifterna. Nu ska jag fira genom att sova.

07.59


Nej, jag dog inte i Göteborg, även ifall det verkat så. Mitt VMarbete har tvingat mig att lägga min tid på allt jag inte vill... wiho. Men hej igen! Inlämning av det imorgon, sen ska jag börja leva igen. awä


RSS 2.0