16.20 MOT GÖTEBORG

Jag har placerat mig på en buss (?!) till Göteborg för en liten stund sen, och längtar nu bara till att var framme eftersom här är GALET tajt, kallt, illaluktande och min rygg dör snart. Annars är de ju finfint. Vädret eller så. Hoppas det blir bättre när jag kommer fram (för sämre är nog omöjligt)


19.37

Njuter av lovet, trots att det fylls med plugg.. Ikväll har jag min första ensamma kväll på något som känns som en evighet. Smågodis och OC.


18.04

Efter en pluggdag som avbröts av Linnea och kaffe, är jag nu på väg för att fixa stallet och sen för att fira Ann som idag blev 18. Med andra ord är jag nöjd med lovdag 1. Dessutom är jag tvungen att visa min mustaschpåse jag fyndade för två tior! Ciao


22.44 TOAZT

Helt värdelösa bilder egentligen. Men dagen innebar iaf: mintgrönt och skinn h&m trend_silverbrallz new yorker_brillz gecko


19.43 SÖNDAG

Var på skisshumör och Amanda berg blev min utvalda.


13.15 SNEAK A PEAK

Igår fyndade jag vita kostymbrallz för femtiolappen, och idag mörkröda för 30 kr. Hur grym får man bli?
haha. Tänkte visa dem, så voala!

07.37 EARLY MORNINGS


11.52 MINT

Mintfärgat från hm trend, samt lite nya smycken. Är så trött på de jag har, så nu känns det grymt bra!


21.59 FN-ROLLSPEL

Då var äntligen (!?) två dagar fyllda med förhandlingar och debatter avslutade. Årets Fn-rollspel är förbi och det är blandade känslor. Skönt att kunna fokusera på allt annat plugg som börjar bygga berg på skrivbordet, men samtidigt suger det då det är så jäklans kul med fn-rollspel. Dessutom är Vendela så jävla bäst att dela delegation med. I vårt fall område.. (Palestina). Kom iaf hem med priset för "Bästa veteran", vilket alltid är välkommet. Nu ska jag sova. jävligt gott.

18.20

Sista plugget inför morgondagens rollspel görs nu på Grand med Vendela. Sweet


22.45

har i veckan haft klassnack om vad som inspirerar oss. Min största inspiration var dock något jag inte valde att prata om. Han är på bilden, och har varit min förebild sen jag lärde mig hans namn.
För övrigt har jag fått så jäkla fina komplimanger av mina helt underbara vänner senaste dagarna. Har så svårt att ta till mig, men blir så glad. Går inte att beskriva. ni är så fina

14.04

Resultatet här då. Kortkort..
För övrigt är jag nu hemma efter en galen födelsedagspresents tur på stan med Stridh. Haft en grym morgon och kväll hos kajs också. Nu Träning, sen fira sagg!


21.47

Sa idag adjö till 6 cm hår, vilket innan var ingenting. Nu däremot är det mycket, med tanke på att håret var kort som det var. Gjort ett riktigt "killbesök" hos frisören. ni vet då man klipper tre cm kortare än vad man borde, eftersom det ändå växer ut så fort. bra där.
Taggar helg som innebär träning, kajsasleep, 18års fest & tävling.
Snart en sådan älskling. snart

16.40


16.46

kaffe & plugg på balkongen i solen. Känner mig duktig som sa nej till skidåkning och pluggar istället. Sjuk i huvudet, men duktig. Ensam hemma ikväll, men lär väl inte bli så ensam.. Cassie är redan på ingång & sen får vi väl se vilka som landar här. nu- billys in i mikron & film.

16.28


11.52 GT VÅR


11.49

gash. ska ta tag i det & det är NU. fan vad jag är sugen!

17.58

Depend 035.
Älskar deras lack. Små=tar slut istället för torkar, och sen är det bara att mata in färger. Love.


08.01

Och så blev håret långt igen. På torsdag ska ytterligare 5 cm av. Woho


19.08

Nyss hemkommen från väla. Denna skönhet blev äntligen min! Fyndade även "gubbyxor/kavajbyxor". Två st för 100 kr! Även lite neonfärger kom med. How nice!


01.05 - TO BUY

ska bege mig till väla imorgon. Woop. Så snygga grejor som kommit in. Keps, brillz & brallz är något jag iaf kommer hem med imorgon. thats for sure

23.12

Word. Thats it. Imorgon är det sushi och sen fira stridhhh. Sweet


RSS 2.0